πριν από  13 ημέρες 22 ώρες

Τουλάχιστον ένας πυροβολισμός φαίνεται ότι καταγράφηκε σήμερα το βράδυ, λίγο πριν τις 20.00, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία δέχθηκε τηλεφωνήματα και έσπευσε στο σημείο χωρίς όμως να εντοπίσει κάποιο άτομο που ενεπλάκη στο συμβάν, παρά μόνο ένα κάλυκα όπλου.

πριν από  13 ημέρες 22 ώρες

Newsroom 19/05/2024 - 21:32

πριν από  13 ημέρες 23 ώρες

Larissanet.gr

Τουλάχιστον ένας πυροβολισμός φαίνεται ότι καταγράφηκε σήμερα το βράδυ, λίγο πριν τις 20.00, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία δέχθηκε τηλεφωνήματα και έσπευσε στο σημείο χωρίς όμως να εντοπίσει κάποιο άτομο που ενεπλάκη στο συμβάν, παρά μόνο ένα κάλυκα όπλου. Οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπιστούν οι δράστες.

πριν από  13 ημέρες 23 ώρες

Makeleio.gr

"Συναγερμός" σήμανε στη ΕΛ.ΑΣ. αργά το απόγευμα της Κυριακής όταν δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτες κάλεσαν στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφεραν πως είναι σε εξέλιξη επεισόδιο μεταξύ ατόμων και ότι ο ένας τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε. Οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στην οδό Άγγελου...

πριν από  13 ημέρες 23 ώρες

Voria.gr

Κλήση για επεισόδιο μεταξύ ατόμων στην Πολίχνη, στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε η ΕΛΑΣ αργά το απόγευμα της Κυριακής. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν περίπου στις 19:50 και έσπευσαν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τα άτομα για τα οποία σήμανε συναγερμός. Στο σημείο εντοπίστηκε ένας κάλυκας ενώ η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

πριν από  13 ημέρες 23 ώρες

Protothema.gr

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ατόμων που εμπλέκονται στο συμβάν Στράτος Λούβαρης 19.05.2024, 20:43 "Συναγερμός" σήμανε στη ΕΛ.ΑΣ. αργά το απόγευμα της Κυριακής όταν δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτες κάλεσαν στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφεραν πως είναι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation