Σουβλάκια "Ο Κάββουρας": Λουκέτο στο ιστορικό στέκι των Εξαρχείων - Ρεμπέτες, διανόηση και κοντοσούβλι
Το σουβλατζίδικο "Ο Κάββουρας" άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1969, όταν ο αδερφός του Γιώργου Κάββουρα εγκαταστάθηκε σε ένα μικρό ισόγειο δίπλα στην πλατεία Εξαρχείων, δημιουργώντας ένα από τα παλαιότερα και πιο αυθεντικά σημεία street food της Αθήνας. Λίγα χρόνια αργότερα, στα μέσα της δεκαετίας του '80, ο Γιώργος μαζί με τον αδερφό του, τον Μάνο, αποφάσισαν να ανανεώσουν και να διευρύνουν την οικογενειακή παράδοση, εγκαινιάζοντας το 1987 ένα ανανεωμένο σουβλατζίδικο, σταθερή αξία της γειτονιάς. Γιάννης Κέμμος/ flash.gr Οι συνταγές και η ατμόσφαιρα Η συνταγή για τα κοντοσούβλια, που έγινε διάσημη, ήταν δώρο από τον πεθερό του Γιώργου, ο οποίος καταγόταν από την Τρίπολη. Η πρώτη μέρα λειτουργίας τους ήταν ουσιαστικά μια δοκιμή ελάχιστων δύο ατόμων, αλλά πολύ γρήγορα η φήμη του πλούσιου, ζουμερού κρέατος που ψηνόταν στα κάρβουνα εξαπλώθηκε στους φοιτητές και στους κάτοικους των Εξαρχείων. Στο εσωτερικό, το μαγαζί διατηρούσε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(80)
- Αστυνομικά(77)
- Εκπαίδευση(181)
- Εργασία(86)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(397)
- Νομικά(17)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(446)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.