Συνταγή: Καλοκαιρινή γαριδόσουπα
Μπορεί οι διακοπές και η απόδραση στα νησιά να αργούν, ωστόσο υπάρχουν διάφοροι τρόποι να νιώσουμε το καλοκαίρι μέσα μας. Όπως με το πιάτο που ακολουθεί, μια συνταγή με άρωμα θάλασσας και γεύση που απογειώνει.Τα υλικά 1 κιλό φρέσκες γαρίδες μετρίου μεγέθους 3 ποτήρια νερό 3 καρότα 2 πατάτες 1 ξερό κρεμμύδι 10 κλωνάρια μαϊντανό 5 κλωναράκια άνηθου 1 σκελίδα σκόρδου 1 ντομάτα, χωρίς τη φλούδα και τα σπόρια 100 γρ. κριθαράκι 100 γρ. ελαιόλαδο Χυμός 1 λεμονιού Αλάτι ΠιπέριΗ διαδικασία Αφαιρούμε από τις γαρίδες το αντεράκι που είναι στη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και τις πλένουμε καλά με κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε αλατισμένο νερό και μόλις βράσει ρίχνουμε τις γαρίδες και τις βράζουμε για 3 λεπτά. Τις βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα. Όταν κρυώσουν, τις καθαρίζουμε από το κέλυφος και τα κεφάλια και τις αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε τα λαχανικά σε κυβάκια (εκτός από τον άνηθο) και τα βράζουμε στον ζωμό από τις γαρίδες για 10 λεπτά.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(68)
- Αστυνομικά(67)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(429)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.