Συνταγή: Ριγκατόνι με μελιτζάνα και γλυκιά πάπρικα
Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό ή απλά βαρεθήκατε τα ζυμαρικά με κιμά (πράγμα δύσκολο), τότε αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να πειραματιστείτε. Και να βάλετε στο μενού σας και άλλα υλικά, που ίσως τα είχατε υποτιμήσει το προηγούμενο διάστημα. Όπως η συνταγή που ακολουθεί. Ριγκατόνι με μελιτζάνα και γλυκιά πάπρικα. Μια συνταγή πεντανόστιμη, καλοκαιρινή και θρεπτική. Και, μεταξύ μας, η δικαίωση για τη μελιτζάνα, που η αλήθεια είναι ότι τη σνομπάραμε πάρα πολύ - ιδιαίτερα στα παιδικά μας χρόνια.Τα υλικά 500 γρ. ριγκατόνι 2 μέτριες φλάσκες μελιτζάνες 4 κουταλιές ελαιόλαδο Φύλλα βασιλικού Αλάτι Νηστίσιμο τυρί (προαιρετικά) Για τη σάλτσα 3 μέτριες ντομάτες 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιά γλυκιά πάπρικα 1 κουταλάκι ζάχαρη Αλάτι Η διαδικασία Πλένετε τις μελιτζάνες και τις κόβετε σε ροδέλες, τις αλατίζετε και τις αφήνετε στο σουρωτήρι για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, τις σοτάρετε με το ελαιόλαδο μέχρι να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(66)
- Αστυνομικά(103)
- Εκπαίδευση(186)
- Εργασία(108)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(485)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(510)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.