πριν από  1 ημέρα 7 ώρες

In.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό ή απλά βαρεθήκατε τα ζυμαρικά με κιμά (πράγμα δύσκολο), τότε αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να πειραματιστείτε. Και να βάλετε στο μενού σας και άλλα υλικά, που ίσως τα είχατε υποτιμήσει το προηγούμενο διάστημα. Όπως η συνταγή που ακολουθεί. Ριγκατόνι με μελιτζάνα και γλυκιά πάπρικα. Μια συνταγή πεντανόστιμη, καλοκαιρινή και θρεπτική. Και, μεταξύ μας, η δικαίωση για τη μελιτζάνα, που η αλήθεια είναι ότι τη σνομπάραμε πάρα πολύ - ιδιαίτερα στα παιδικά μας χρόνια.Τα υλικά 500 γρ. ριγκατόνι 2 μέτριες φλάσκες μελιτζάνες 4 κουταλιές ελαιόλαδο Φύλλα βασιλικού Αλάτι Νηστίσιμο τυρί (προαιρετικά) Για τη σάλτσα 3 μέτριες ντομάτες 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιά γλυκιά πάπρικα 1 κουταλάκι ζάχαρη Αλάτι Η διαδικασία Πλένετε τις μελιτζάνες και τις κόβετε σε ροδέλες, τις αλατίζετε και τις αφήνετε στο σουρωτήρι για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, τις σοτάρετε με το ελαιόλαδο μέχρι να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation