Το σουσάμι βρίσκεται σε πολλά αρτοπαρασκευάσματα, όπως είναι το κουλούρι Θεσσαλονίκης, ενώ από αυτό παρασκευάζεται το ταχίνι. Αποτελεί εξαιρετική προσθήκη σε πολλές συνταγές, όπως οι σαλάτες, οι πίτες, τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο και το ψάρι. Το ταχίνι είναι 100% αλεσμένο σουσάμι, το οποίο διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του πολύτιμου σπόρου και είναι αρκετά εύκολο...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(23)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(122)
- Υγεία(275)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.