Γαλακτοκομικά: Πώς επηρεάζουν το βάρος, το έντερο και την ενέργειά μας
Για πολλούς από εμάς, τα γαλακτοκομικά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής διατροφής: το γάλα στο πρωινό, το γιαούρτι ως σνακ ή το τυρί στο τραπέζι. Είναι πηγή γεύσης και θρεπτικών συστατικών, αλλά για κάποιους μπορεί να προκαλούν δυσφορία ή και προβλήματα υγείας. Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν αφαιρείς ή περιορίζεις τα γαλακτοκομικά από το διατροφικό σου πλάνο; Οι αρνητικές επιπτώσεις από την απομάκρυνση των γαλακτοκομικώνΑστάθεια στην αρτηριακή πίεση Η κατανάλωση γιαουρτιού ή γάλακτος συμβάλλει στη ρύθμιση της πίεσης. Η διακοπή τους μπορεί να προκαλέσει αυξομειώσεις, ιδιαίτερα αν υποφέρεις ήδη από υπέρταση, λέει η διατροφολόγος, Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD. Εξασθένηση των οστών Τα γαλακτοκομικά είναι σημαντική πηγή ασβεστίου και βιταμίνης D. Η έλλειψή τους μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια οστικής πυκνότητας και μακροπρόθεσμα, σε οστεοπόρωση.Ελλιπής ενυδάτωση μετά από άσκηση Έρευνες δείχνουν ότι το φρέσκο γάλα ενυδατώνει καλύτερα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(54)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(140)
- Υγεία(418)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.