Ούτε σολομός ούτε σαρδέλες: Το οικονομικό ψάρι που συστήνουν οι ειδικοί για εγκέφαλο και καρδιά
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO), η τακτική κατανάλωση ψαριών είναι απαραίτητη για μια ισορροπημένη διατροφή Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb18 Σεπτεμβρίου 2025 · 23:13 ΥΓΕΙΑ 2' ΣΧΟΛΙΑΣΕ URL COPIED Το ψάρι αποτελεί βασικό στοιχείο μιας ισορροπημένης διατροφής, ωστόσο δεν απολαμβάνουν όλα τα είδη την ίδια προσοχή. Ανάμεσα στα πιο παραγνωρισμένα βρίσκεται ένα προσιτό και άφθονο ψάρι, που για χρόνια θεωρούνταν "φαγητό των φτωχών", αλλά επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο ως υπερτροφή, χάρη στα οφέλη του για την καρδιά, τον εγκέφαλο και τον οργανισμό συνολικά. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO), η τακτική κατανάλωση ψαριών είναι απαραίτητη για μια ισορροπημένη διατροφή. Το σκουμπρί ξεχωρίζει για τη σχέση ποιότητας-τιμής και τη διατροφική του αξία, προσφέροντας θρεπτικά συστατικά που δύσκολα συναντά κανείς αλλού. Πλούσιο σε ωμέγα-3 Το σκουμπρί είναι από...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(86)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(131)
- Υγεία(428)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.