Το "καυτό" κόλπο για να μην καταναλώνετε πολλές θερμίδες όταν τρώτε
Η προσθήκη αυτού του "φλογερού" συστατικού στο φαγητό σας, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να μειώσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε ΝΙΚΗ ΚΑΡΦΗ29/05/2025 07:42:34 Photo: Shutterstock Προτιμήστε το όλοι καυτό! Επιστήμονες του Penn State ανακάλυψαν το "φλογερό" μπαχαρικό που μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας στη μείωση των θερμίδων. Οι επιστήμονες του Κέντρου Αισθητηριακής Αξιολόγησης του πανεπιστημίου εξέτασαν πώς η αύξηση της "στοματικής καύσης" - η πικάντικη γεύση από συστατικά όπως το τσίλι- επηρεάζει το πόσο φαγητό καταναλώνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Τα ευρήματα, που είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό περιοδικό Food Quality and Preference, αποδεικνύουν ότι ένα ελαφρώς πιο πικάντικο γεύμα, κάνει το φαγητό λιγότερο ανεκτό, περιορίζοντας τη θερμιδική πρόσληψη. "Γνωρίζουμε από προηγούμενες μελέτες ότι όταν οι άνθρωποι νιώθουν επιβαρυμένοι, τρώνε πολύ λιγότερο", δήλωσε η Paige Cunningham, μεταδιδακτορική...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(54)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(140)
- Υγεία(418)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.