Τριχόπτωση: Η Νο1 ομάδα τροφίμων που μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών
Έχετε παρατηρήσει τριχόπτωση ή αδύναμα μαλλιά; Έχετε παρατηρήσει τριχόπτωση ή αδύναμα μαλλιά; Μία ειδικός αποκαλύπτει ότι ορισμένες τροφές, που καταναλώνουμε καθημερινά, θα μπορούσαν να βλάψουν το τριχωτό της κεφαλής. Τα τρόφιμα αυτά εμποδίζουν την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών οδηγώντας σε υπερβολική απώλεια. Η Νο1 ομάδα τροφίμων που μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση Η Dr. Gizem Seymenglu, ειδικός στην τριχόπτωση και την αισθητική από τη Longevita Hair Transplant, τονίζει ότι η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών. Σύμφωνα με την ειδικό, τα ζαχαρούχα τρόφιμα είναι από τους μεγαλύτερους ενόχους όσον αφορά την τριχόπτωση. "Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει χρόνια φλεγμονή στο σώμα και να βλάψει τους θύλακες των τριχών. Επιπλέον, μπορεί να οδηγήσει σε αντίσταση στην ινσουλίνη, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε διαβήτη τύπου 2, μια πάθηση που συνδέεται με την τριχόπτωση, πιθανότατα λόγω μειωμένης ροής...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(59)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(119)
- Υγεία(421)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.