Ελληνική Κουζίνα: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ και είναι άκρως καλοκαιρινό
Αυτή την Κυριακή 1 Ιουνίου αποκλειστικά με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί το νέο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού "Ελληνική Κουζίνα". Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην Πελοπόννησο, στην Κορινθία, και ακολουθούμε μια μοναδική γευστική διαδρομή που ξεκινά από το σταφύλι της Νεμέας και φτάνει μέχρι τα πρώτα βερίκοκα του Κιάτου. Ανακαλύπτουμε τις πλούσιες καλλιέργειες οσπρίων στον Φενεό και μαθαίνουμε πώς φτιάχνεται το παραδοσιακό γλυκό τριαντάφυλλο στη Μονή Αγίου Γεωργίου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μαθαίνουμε μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα για τη βιωσιμότητα στη μαγειρική. Συνομιλούμε με κορυφαίους σεφ που μαγειρεύουν με σεβασμό στον πλανήτη, ενώ μοιραζόμαστε πρακτικές συμβουλές και έξυπνα tips για να δημιουργήσουμε τη δική μας "πράσινη" κουζίνα στο σπίτι. Το φετινό καλοκαίρι, το τεύχος της "Ελληνικής Κουζίνας" γιορτάζει την τέχνη του μεζέ - αυτά τα μικρά, λαχταριστά πιάτα που φέρνουν τις παρέες κοντά και γεμίζουν το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Αυτή την Κυριακή 25 Ιουνίου αποκλειστικά με ΤΟ ΒΗΜΑ κυκλοφορεί το νέο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού "Ελληνική Κουζίνα". Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην Πελοπόννησο, στην Κορινθία, και ακολουθούμε μια μοναδική γευστική διαδρομή που ξεκινά από το σταφύλι της Νεμέας και φτάνει μέχρι τα πρώτα βερίκοκα του Κιάτου. Ανακαλύπτουμε τις πλούσιες καλλιέργειες οσπρίων στον...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(699)
- politismos(46)
- Βιβλία(43)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(101)
- Μουσική(60)
- Παράξενα(50)
- Τέχνη(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.