πριν από  7 ώρες 27 λεπτά

In.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αυτή την Κυριακή 1 Ιουνίου αποκλειστικά με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί το νέο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού "Ελληνική Κουζίνα". Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην Πελοπόννησο, στην Κορινθία, και ακολουθούμε μια μοναδική γευστική διαδρομή που ξεκινά από το σταφύλι της Νεμέας και φτάνει μέχρι τα πρώτα βερίκοκα του Κιάτου. Ανακαλύπτουμε τις πλούσιες καλλιέργειες οσπρίων στον Φενεό και μαθαίνουμε πώς φτιάχνεται το παραδοσιακό γλυκό τριαντάφυλλο στη Μονή Αγίου Γεωργίου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μαθαίνουμε μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα για τη βιωσιμότητα στη μαγειρική. Συνομιλούμε με κορυφαίους σεφ που μαγειρεύουν με σεβασμό στον πλανήτη, ενώ μοιραζόμαστε πρακτικές συμβουλές και έξυπνα tips για να δημιουργήσουμε τη δική μας "πράσινη" κουζίνα στο σπίτι. Το φετινό καλοκαίρι, το τεύχος της "Ελληνικής Κουζίνας" γιορτάζει την τέχνη του μεζέ - αυτά τα μικρά, λαχταριστά πιάτα που φέρνουν τις παρέες κοντά και γεμίζουν το...

πριν από  9 ώρες 53 λεπτά

Tovima.gr

Αυτή την Κυριακή 25 Ιουνίου αποκλειστικά με ΤΟ ΒΗΜΑ κυκλοφορεί το νέο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού "Ελληνική Κουζίνα". Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην Πελοπόννησο, στην Κορινθία, και ακολουθούμε μια μοναδική γευστική διαδρομή που ξεκινά από το σταφύλι της Νεμέας και φτάνει μέχρι τα πρώτα βερίκοκα του Κιάτου. Ανακαλύπτουμε τις πλούσιες καλλιέργειες οσπρίων στον...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation