Αυτοί είναι οι επτά κύριοι τύποι σούσι που πρέπει να γνωρίζετε
Newsroom | email: [email protected] Μπορεί να νομίζετε ότι το σούσι είναι απλά ψάρι τυλιγμένο σε φύκια, ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να μάθετε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι, από το σασίμι μέχρι το τσιράσι, οι οποίοι χρησιμοποιούν μια ποικιλία ψαριών και διαφορετικές προετοιμασίες. Ο οδηγός που ακολουθεί παρακάτω έχει όλα όσα πρέπει να ξέρετε, όπως εξήγησε επικεφαλής εκπαιδευτής σεφ στο Institute of Culinary Education. Τι είναι το σούσι; Σούσι σημαίνει "ξινό ρύζι" στα ιαπωνικά, πράγμα λογικό, επειδή το ρύζι σούσι παρασκευάζεται με ξύδι. "Παρόλο που σήμερα συνδέουμε το σούσι με ωμά θαλασσινά, η ιστορία του σούσι είναι η ιστορία της συντήρησης μέσω της ζύμωσης", δήλωσε ο επικεφαλής εκπαιδευτής σεφ. "Μόνο η ανάπτυξη της ψύξης επέτρεψε την κατανάλωση ψαριών χωρίς ζύμωση". Το narezushi, που σημαίνει "παστό ψάρι", είναι μία από τις πρώτες μορφές σούσι. Σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν τα ψάρια, σύμφωνα με τον εκπαιδευτή σεφ, τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(715)
- politismos(58)
- Βιβλία(43)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(112)
- Μουσική(81)
- Παράξενα(51)
- Τέχνη(33)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.