πριν από  1 ημέρα 8 ώρες

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Μπορεί να νομίζετε ότι το σούσι είναι απλά ψάρι τυλιγμένο σε φύκια, ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να μάθετε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι, από το σασίμι μέχρι το τσιράσι, οι οποίοι χρησιμοποιούν μια ποικιλία ψαριών και διαφορετικές προετοιμασίες. Ο οδηγός που ακολουθεί παρακάτω έχει όλα όσα πρέπει να ξέρετε, όπως εξήγησε επικεφαλής εκπαιδευτής σεφ στο Institute of Culinary Education. Τι είναι το σούσι; Σούσι σημαίνει "ξινό ρύζι" στα ιαπωνικά, πράγμα λογικό, επειδή το ρύζι σούσι παρασκευάζεται με ξύδι. "Παρόλο που σήμερα συνδέουμε το σούσι με ωμά θαλασσινά, η ιστορία του σούσι είναι η ιστορία της συντήρησης μέσω της ζύμωσης", δήλωσε ο επικεφαλής εκπαιδευτής σεφ. "Μόνο η ανάπτυξη της ψύξης επέτρεψε την κατανάλωση ψαριών χωρίς ζύμωση". Το narezushi, που σημαίνει "παστό ψάρι", είναι μία από τις πρώτες μορφές σούσι. Σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν τα ψάρια, σύμφωνα με τον εκπαιδευτή σεφ, τα...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation