πριν από  1 ημέρα 20 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αυτό που χαρακτηρίζει την ιταλική κουζίνα είναι η απλότητα των πιάτων, η φρεσκάδα των υλικών και οι συνδυασμοί τους σε κάθε συνταγή. Λίγα και καλά υλικά, πολλά μυρωδικά και βότανα, γρήγορο μαγείρεμα τις περισσότερες φορές, αυτά είναι τα μυστικά της κουζίνας που κατέκτησε όλο τον κόσμο. Οι Ιταλοί γιορτάζουν το φαγητό και το απολαμβάνουν με κάθε ευκαιρία. Τους αρέσει να βρίσκονται παρέα σε εστιατόρια, μικρά μαγαζιά ή στα σπίτια και να μοιράζονται ωραίες γεύσεις και ακόμα πιο ωραίο κρασί. Γι' αυτό και το φαγητό του δρόμου στην Ιταλία είναι περιορισμένο σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσει κάποιος πίτσα, κροκέτες ρυζιού, πιαντίνες (τα λεπτά γεμιστά ψωμάκια) και φυσικά τζελάτο σε κάθε γεύση, η λιχουδιά όμως που είναι αξεπέραστη είναι η porchetta. Μιλάμε για ψητό χοιρινό που το σερβίρουν σε φέτες, σκέτο ή ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού και μια σάλτσα που είναι διαφορετική ανάλογα με την περιοχή. Σπεσιαλιτέ της κεντρικής...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation