Συνταγή: Ριγκατόνι με κοτόπουλο, προσούτο και κρέμα παρμεζάνας
Υπάρχουν τα πιάτα εκείνα που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι τα πιο υγιεινά και θρεπτικά, ωστόσο δεν μπορούμε να τους πούμε. Είναι φαγητά που ανήκουν στην κατηγορία του comfort food. Όπως αυτή η συνταγή που έφτιαξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και έφτιαξε μια συνταγή που "φοριέται" πολύ όταν είμαστε στα down μας: ριγκατόνι με κοτόπουλο, προσούτο και κρέμα παρμεζάνας. Είναι πανεύκολη, λίγο προσοχή θέλει, ξέρεις ότι παχαίνει αλλά δεν σταματάς να το τρως και χαρίζει μικρές δόσεις απόλαυσης. Όπως είπαν και στην εκπομπή, μια συνταγή ταμάμ μετά από ποτό ή χωρισμό. Τα υλικά 500 γρ ριγκατόνι 2 στήθη κοτόπουλου 1 λευκό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 6 φέτες προσούτο 1 κσ φρέσκο θυμάρι 80 γρ βούτυρο 350 ml κρέμα γάλακτος 100 ml ζωμός κοτόπουλου 150 γρ τριμμένη παρμεζάνα αλάτι πιπέριΗ διαδικασία Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο και προσθέτουμε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(566)
- politismos(39)
- Βιβλία(42)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(71)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.