πριν από  14 ώρες 26 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τότε που η Σταυρούλα Παπαδοπούλου και η Μαριαντίνα Ανδρικοπούλου πρωτοπαρουσίασαν τα χαρακτηριστικά βαζάκια τους με τους cold-pressed (ψυχρής έκθλιψης) χυμούς φρούτων και λαχανικών. Ήταν instant hit. Με το πέρασμα του χρόνου, και τον αποχυμωτή να δουλεύει στο φουλ, στο ρεπερτόριο του juice bar Το Βαζάκι προστέθηκαν πολλές νόστιμες επιλογές, βασισμένες σε βιολογικά πιστοποιημένες πρώτες ύλες. Οι δύο φίλες, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι "το υγιεινό μπορεί να είναι και νόστιμο", έστησαν σιγά-σιγά ένα πολύστροφο ψηφιδωτό από μακροβιοτικές σαλάτες και κρύες και ζεστές θρεπτικές σούπες, vegan σάντουιτς, veggie burger αλλά και μπάρες ενέργειας ή vegan-raw γλυκά χωρίς ζάχαρη, λακτόζη και γλουτένη. Βάζοντας στην εξίσωση και το ίδιας φιλοσοφίας κυριακάτικο brunch, καταλαβαίνει κανείς γιατί το πολύχρωμο και ιδιαίτερα δραστήριο στέκι έχει γίνει σημείο συνάντησης. Τώρα δε που ετοιμάζει το καθιερωμένο πάρτι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation