Πίτσα με φρέσκα σύκα, ρικότα, θυμάρι και μέλι
Απολαύστε την για επιδόρπιο Υλικά 1 ζύμη για πίτσα ολικής αλέσεως1/4 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα3 φρέσκα σύκα σε φέτεςΑλάτι και πιπέρι κατά βούληση Φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο1 κ. σ. μέλιΕλαιόλαδοΕκτέλεσηΖεστάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.Απλώστε τη ζύμη της πίτσας σε ένα ταψί με λαδόκολλα.Τοποθετήστε το τυρί ρικότα στη ζύμη και προσθέστε το θυμάρι και τα σύκα.Αλατοπιπερώστε και περιχύστε με ελαιόλαδο.Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 13 έως 15 λεπτά, μέχρι το τυρί να φουσκώσει και ο πάτος της ζύμης να γίνει τραγανός.Περιχύστε με μέλι και απολαύστε!
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(27)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(22)
- Θεσσαλία(165)
- Θεσσαλονίκη(20)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(82)
- Μακεδoνία(36)
- Πελοπόννησος(164)
- Στερεά Ελλάδα(66)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.