πριν από  16 ώρες 18 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Απολαύστε την για επιδόρπιο Υλικά 1 ζύμη για πίτσα ολικής αλέσεως1/4 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα3 φρέσκα σύκα σε φέτεςΑλάτι και πιπέρι κατά βούληση Φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο1 κ. σ. μέλιΕλαιόλαδοΕκτέλεσηΖεστάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.Απλώστε τη ζύμη της πίτσας σε ένα ταψί με λαδόκολλα.Τοποθετήστε το τυρί ρικότα στη ζύμη και προσθέστε το θυμάρι και τα σύκα.Αλατοπιπερώστε και περιχύστε με ελαιόλαδο.Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 13 έως 15 λεπτά, μέχρι το τυρί να φουσκώσει και ο πάτος της ζύμης να γίνει τραγανός.Περιχύστε με μέλι και απολαύστε!

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation