πριν από  22 ώρες 36 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια συνταγή με απλά υλικά, που μαγειρεύεται σε 20 λεπτά και είναι απολύτως νόστιμη Υλικά 400 γρ. σπαγγέτι1/2- 1 φλ. τσαγιού νερό από τα ζυμαρικά1/4- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες1/4- 1/2 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού1 μεγάλο μάτσο κέιλ, ψιλοκομμένο1/2 κ. γλ. θαλασσινό αλάτιΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1 κ. γλ. φρέσκο χυμό λεμονιού1 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού1/3- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανόΠαρμεζάνα τριμμένη, για το σερβίρισμαΕκτέλεσηΒάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε βρασμό. Ετοιμάστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μαγειρεύοντας μέχρι να γίνουν al dente. Κρατήστε 1 φλιτζάνι από το νερό μαγειρέματος των ζυμαρικών πριν τα σουρώσετε.Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό ή μέχρι το σκόρδο να ροδίσει ελαφρά στις άκρες. Προσθέστε το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation