Σπαγγέτι με σκόρδο και λάδι
Μια συνταγή με απλά υλικά, που μαγειρεύεται σε 20 λεπτά και είναι απολύτως νόστιμη Υλικά 400 γρ. σπαγγέτι1/2- 1 φλ. τσαγιού νερό από τα ζυμαρικά1/4- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες1/4- 1/2 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού1 μεγάλο μάτσο κέιλ, ψιλοκομμένο1/2 κ. γλ. θαλασσινό αλάτιΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1 κ. γλ. φρέσκο χυμό λεμονιού1 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού1/3- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανόΠαρμεζάνα τριμμένη, για το σερβίρισμαΕκτέλεσηΒάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε βρασμό. Ετοιμάστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μαγειρεύοντας μέχρι να γίνουν al dente. Κρατήστε 1 φλιτζάνι από το νερό μαγειρέματος των ζυμαρικών πριν τα σουρώσετε.Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό ή μέχρι το σκόρδο να ροδίσει ελαφρά στις άκρες. Προσθέστε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(22)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(24)
- Θεσσαλία(194)
- Θεσσαλονίκη(29)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(107)
- Μακεδoνία(35)
- Πελοπόννησος(144)
- Στερεά Ελλάδα(82)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.