Ξεχάστε το μοσχάρι - Αυτό το κρέας έχει διπλάσιο σίδηρο και λιγότερες θερμίδες
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Larissanet.gr
Σε περίπτωση που σας αρέσει το κόκκινο κρέας αλλά σκέφτεστε τις θερμίδες και τα λιπαρά αλλά αναζητάτε μια πηγή καθαρής πρωτείνης, τότε πέρα από το μοσχάρι που είναι η δημοφιλέστερη επιλογή, υπάρχει και ακόμη ένα είδος κρέας το οποίο κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ελληνική διατροφή. Λόγος γίνεται για το βουβαλίσιο κρέας, το οποίο σπάνια συναντάται σε ταβέρνες και εστιατόρια ακόμα και στην επαρχία......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(0)
- Άμυνα(0)
- Αστυνομικά(0)
- Εκπαίδευση(0)
- Εργασία(0)
- Θρησκεία(0)
- Κοινωνία(0)
- Νομικά(0)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(0)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.