Λαχταριστά κανελόνια με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ γιαουρτιού του Άκη Πετρετζίκη

Athensmagazine.gr



Αν αναζητάτε ένα πιάτο που να συνδυάζει την απόλαυση της ιταλικής κουζίνας με μια πιο ελαφριά, μοντέρνα προσέγγιση, τότε τα κανελόνια με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ γιαουρτιού του Άκη Πετρετζίκη είναι η ιδανική επιλογή. Αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό κιμά με ένα πλούσιο μείγμα μανιταριών και την κλασική μπεσαμέλ με μια πιο δροσερή και υγιεινή εκδοχή με γιαούρτι, αυτή η συνταγή φέρνει ισορροπία......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Τέχνη