Ριγκατόνι με συκωτάκια κότας ή λουκάνικα και σάλτσα ντομάτας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Αστέριος Κουστούδης 19.05.2025 • 23:27 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Χαρακτηριστικό πιάτο της κεντρικής Ιταλίας με συκωτάκια κότας (ή άλλα υλικά, όπως γλυκάδια, λουκάνικα, αλλαντικά, τα Rigatoni alla romana είναι το αγαπημένο κυριακάτικο ή γιορτινό φαγητό στα τραπέζια της Ρώμης. 15' προετοιμασία - 25' μαγείρεμα / Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 4400 γρ. ριγκατόνι500 γρ. συκωτάκια κότας ψιλοκομμένα (ή χωριάτικα......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(334)
- politismos(25)
- Βιβλία(23)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(24)
- Κινηματογράφος(44)
- Μουσική(30)
- Παράξενα(19)
- Τέχνη(10)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.