Ριγκατόνι με συκωτάκια κότας ή λουκάνικα και σάλτσα ντομάτας

Kathimerini.gr



Αστέριος Κουστούδης 19.05.2025 • 23:27 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Χαρακτηριστικό πιάτο της κεντρικής Ιταλίας με συκωτάκια κότας (ή άλλα υλικά, όπως γλυκάδια, λουκάνικα, αλλαντικά, τα Rigatoni alla romana είναι το αγαπημένο κυριακάτικο ή γιορτινό φαγητό στα τραπέζια της Ρώμης. 15' προετοιμασία - 25' μαγείρεμα / Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 4400 γρ. ριγκατόνι500 γρ. συκωτάκια κότας ψιλοκομμένα (ή χωριάτικα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός