Σαρδέλες με κουλούρα Θεσσαλονίκης

Kathimerini.gr



Ελένη Κεχρή 04.06.2025 • 15:03 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ένα καλό κουλούρι είναι η αδυναμία της οινοποιού και οινολόγου από τη Θεσσαλονίκη Ελένης Κεχρή, η οποία μας έδωσε αυτή τη συνταγή. Το καλύτερο κουλούρι της πόλης λέει ότι το βρίσκει στους φούρνους Γούναρη και Θέγια. Τα πρωινά το απολαμβάνει με βούτυρο και μέλι ή για δεκατιανό με φέτα και ντομάτα. Με τις μεγάλες θεσσαλονικιώτικες κουλούρες, που......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός