Σαρδέλες με κουλούρα Θεσσαλονίκης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ελένη Κεχρή 04.06.2025 • 15:03 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ένα καλό κουλούρι είναι η αδυναμία της οινοποιού και οινολόγου από τη Θεσσαλονίκη Ελένης Κεχρή, η οποία μας έδωσε αυτή τη συνταγή. Το καλύτερο κουλούρι της πόλης λέει ότι το βρίσκει στους φούρνους Γούναρη και Θέγια. Τα πρωινά το απολαμβάνει με βούτυρο και μέλι ή για δεκατιανό με φέτα και ντομάτα. Με τις μεγάλες θεσσαλονικιώτικες κουλούρες, που......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(750)
- politismos(46)
- Βιβλία(56)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(55)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(35)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.