Το Po Boys στο Μοναστηράκι είναι ένας ναός για τους λάτρεις των low and slow κρεάτων

In2life.gr



Η ιστορία του σιγοκαπνιστού κρέατος, αυτού που σήμερα αναγνωρίζουμε με τον όρο low and slow, είναι μια αφήγηση γευστικής υπομονής και πολιτιστικής συνάντησης. Από τους ιθαγενείς της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, που τελειοποίησαν την τεχνική του αργού ψησίματος σε λάκκους με κάρβουνα και ξύλα, μέχρι τους σκλάβους του Αμερικανικού Νότου που μετέτρεψαν τα πιο σκληρά κομμάτια κρέατος σε κάτι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός