Το Po Boys στο Μοναστηράκι είναι ένας ναός για τους λάτρεις των low and slow κρεάτων
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
In2life.gr
Η ιστορία του σιγοκαπνιστού κρέατος, αυτού που σήμερα αναγνωρίζουμε με τον όρο low and slow, είναι μια αφήγηση γευστικής υπομονής και πολιτιστικής συνάντησης. Από τους ιθαγενείς της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, που τελειοποίησαν την τεχνική του αργού ψησίματος σε λάκκους με κάρβουνα και ξύλα, μέχρι τους σκλάβους του Αμερικανικού Νότου που μετέτρεψαν τα πιο σκληρά κομμάτια κρέατος σε κάτι......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(858)
- politismos(55)
- Βιβλία(26)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(74)
- Παράξενα(62)
- Τέχνη(124)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.