Τάρτα με πράσο, σαλάδο και κατσικίσιο τυρί

Kathimerini.gr



Η τάρτα αυτή συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του πράσου με την ένταση του κορφιάτικου σαλάδου, του χοιρινού σαλαμιού αέρος, που ωριμάζει στον αέρα με αλάτι (εξ ου και "σαλάδο", που σημαίνει "αλατισμένο"). 40' προετοιμασία, 45' ψήσιμο, 45' αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 10'Υλικά Μερίδες: για ταρτιέρα διαμέτρου 25 εκ. Για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο επιπλέον για το πασπάλισμα 125 γρ....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness