Τάρτα με πράσο, σαλάδο και κατσικίσιο τυρί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η τάρτα αυτή συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του πράσου με την ένταση του κορφιάτικου σαλάδου, του χοιρινού σαλαμιού αέρος, που ωριμάζει στον αέρα με αλάτι (εξ ου και "σαλάδο", που σημαίνει "αλατισμένο"). 40' προετοιμασία, 45' ψήσιμο, 45' αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 10'Υλικά Μερίδες: για ταρτιέρα διαμέτρου 25 εκ. Για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο επιπλέον για το πασπάλισμα 125 γρ....






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.