Χοιρινό με χόρτα τσιγαριαστά

Kathimerini.gr



Προτιμάμε το μπούτι, ένα μέρος του χοιρινού χωρίς λίπος δηλαδή, γιατί το λίπος στο μαγείρεμα κομματιάζεται και μπερδεύεται με τα χόρτα μέσα στην κατσαρόλα, αφήνοντας στο στόμα μια κάπως δυσάρεστη αίσθηση. Τη λιπαρότητα και τη νοστιμιά εδώ τη δίνει το ελαιόλαδο, που μπαίνει σε γενναία ποσότητα. Τα χόρτα είναι τα ανοιξιάτικα της εξοχής, που βγαίνουν όλα μαζί και η Ελένη που μας έδωσε τη συνταγή......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness