Χοιρινό με χόρτα τσιγαριαστά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Προτιμάμε το μπούτι, ένα μέρος του χοιρινού χωρίς λίπος δηλαδή, γιατί το λίπος στο μαγείρεμα κομματιάζεται και μπερδεύεται με τα χόρτα μέσα στην κατσαρόλα, αφήνοντας στο στόμα μια κάπως δυσάρεστη αίσθηση. Τη λιπαρότητα και τη νοστιμιά εδώ τη δίνει το ελαιόλαδο, που μπαίνει σε γενναία ποσότητα. Τα χόρτα είναι τα ανοιξιάτικα της εξοχής, που βγαίνουν όλα μαζί και η Ελένη που μας έδωσε τη συνταγή......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.