Καρκίνος: Λιγότερο κόκκινο κρέας για να μειώσετε τον κίνδυνο
- 2 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Pronews.gr
Newsroom | email: [email protected] Παρά τα αυξανόμενα επιστημονικά δεδομένα, πολλοί εξακολουθούν να αμφισβητούν τη σύνδεση του κόκκινου κρέατος, με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Το κόκκινο κρέας αποτελεί διαχρονικά βασικό και απολαυστικό στοιχείο της αμερικανικής διατροφής και παραμένει οικονομικά προσβάσιμο για τον περισσότερο κόσμο. Πόσο βέβαιοι, όμως, είναι οι επιστήμονες για τη σύνδεση......
Άρθρα
Καρκίνος: Λιγότερο κόκκινο κρέας για να μειώσετε τον κίνδυνο
Λιγότερο κόκκινο κρέας για να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου - Τι δείχνουν...ߪ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.