Καρκίνος: Λιγότερο κόκκινο κρέας για να μειώσετε τον κίνδυνο

Pronews.gr



Newsroom | email: [email protected] Παρά τα αυξανόμενα επιστημονικά δεδομένα, πολλοί εξακολουθούν να αμφισβητούν τη σύνδεση του κόκκινου κρέατος, με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Το κόκκινο κρέας αποτελεί διαχρονικά βασικό και απολαυστικό στοιχείο της αμερικανικής διατροφής και παραμένει οικονομικά προσβάσιμο για τον περισσότερο κόσμο. Πόσο βέβαιοι, όμως, είναι οι επιστήμονες για τη σύνδεση......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία