Πώς η μελατονίνη επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής φρούτων και λαχανικών

Onmed.gr



Καθώς τα απόβλητα τροφίμων συνεχίζουν να καταπονούν τα παγκόσμια συστήματα τροφίμων, οι επιστήμονες διερευνούν νέους τρόπους για να επεκτείνουν τη φρεσκάδα των φρούτων και των λαχανικών. Μια πρόσφατη ανακάλυψη περιλαμβάνει τη χρήση επιθεμάτων με μικροβελόνες για τη χορήγηση μελατονίνης απευθείας στα φρέσκα προϊόντα, φέρνοντας ενδεχομένως επανάσταση στον τρόπο διατήρησης των τροφίμων. Αυτό το......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία