Πώς η μελατονίνη επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής φρούτων και λαχανικών
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Καθώς τα απόβλητα τροφίμων συνεχίζουν να καταπονούν τα παγκόσμια συστήματα τροφίμων, οι επιστήμονες διερευνούν νέους τρόπους για να επεκτείνουν τη φρεσκάδα των φρούτων και των λαχανικών. Μια πρόσφατη ανακάλυψη περιλαμβάνει τη χρήση επιθεμάτων με μικροβελόνες για τη χορήγηση μελατονίνης απευθείας στα φρέσκα προϊόντα, φέρνοντας ενδεχομένως επανάσταση στον τρόπο διατήρησης των τροφίμων. Αυτό το......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.