Χαμηλό φυλλικό οξύ: Τι προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται

Onmed.gr



Το φυλλικό οξύ είναι η φυσική μορφή της βιταμίνης Β9, που βρίσκεται σε τρόφιμα, όπως τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί και τα φρούτα. Το φολικό οξύ είναι η ονομασία της συνθετικής μορφής της βιταμίνης Β9, η οποία προστίθεται σε συμπληρώματα διατροφής και σε εμπλουτισμένα τρόφιμα, όπως τα δημητριακά πρωινού. Ο οργανισμός μας χρειάζεται φολικό οξύ για να παράγει νέα ερυθρά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία