Η καυτερή συνήθεια που περιορίζει την όρεξη

Alfavita.gr



Ερευνητές από το Penn State αποκάλυψαν πως η προσθήκη καυτερών μπαχαρικών, όπως το τσίλι, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον περιορισμό της θερμιδικής πρόσληψης. Η ερευνητική ομάδα του Κέντρου Αισθητηριακής Αξιολόγησης του πανεπιστημίου ερεύνησε την επίδραση της καυτερής γεύσης στην ποσότητα φαγητού που καταναλώνεται. Τα ευρήματά τους, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Food Quality......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία