Καρκίνος του στόματος: Τα ροφήματα που εκτοξεύουν τον κίνδυνο

Alfavita.gr



Πρόσφατη επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό JAMA Otolaryngology - Head & Neck Surgery αποκαλύπτει έναν ακόμη σοβαρό κίνδυνο για την υγεία μας. Η μελέτη, που περιέλαβε περισσότερες από 160.000 γυναίκες και διήρκεσε 30 χρόνια, διαπίστωσε ότι η κατανάλωση ενός ή περισσότερων σακχαρούχων ροφημάτων κάθε μέρα αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του στόματος κατά 4,87 φορές σε σχέση με όσες......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία