Ανακαλύφθηκαν οι φυσικές ουσίες που θα μας επιτρέψουν να τρώμε άφοβα καυτερά φαγητά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Naftemporiki.gr
Ανεξάρτητα από την ανοχή μας στα μπαχαρικά όλοι έχουμε υποστεί τις συνέπειες της κατανάλωσης ενός φαγητού υπερβολικά καυτερού. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει τον τρόπο με οποίο θα μπορούμε να γευόμαστε το τσίλι χωρίς να προκαλείται... πυρκαγιά στο στόμα, τον λαιμό και το στομάχι μας. Ερευνητική ομάδα με δημοσίευση της στην επιθεώρηση "Journal of Agricultural and Food Chemistry " αναφέρει ότι......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.