πριν από  10 ημέρες 2 ώρες

Sport-fm

Τέσσερα παιχνίδια μακριά από την κατάκτηση του αήττητου τρεμπλ, με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Europa League μετά από εκείνη του πρωταθλήματος, απέχει η Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατάφερε να μη χάσει ούτε από τη Ρόμα στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό και έχει μπροστά της μία τεράστια πρόκληση. Για το συγκριμένο ζήτημα ρωτήθηκαν ο Όουεν Χάργκριβς...

πριν από  10 ημέρες 5 ώρες

Sdna.gr

Μυθική ατάκα πέταξε ο Όουεν Χάργκριβς, μετά την πρόκριση της Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League. Ο βετεράνος χαφ, που πλέον εκτελεί χρέη τηλεσχολιαστή για την αγγλική τηλεόραση, ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει ο Τσάμπι Αλόνσο, αν κατακτήσει το τρεμπλ, με την απάντηση του Χάργκριβς να είναι επική. "Δεν του μένει να κάνει κάτι άλλο στην καριέρα του.

πριν από  10 ημέρες 8 ώρες

Sport-fm

Το όνειρο της συνεχίζει να ζει η Μπάγερ Λεβερκούζεν! Η απίθανη ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο, μπορεί να βρέθηκε με το ενάμισι πόδι εκτός τελικού Europa League, χάνοντας 2-0 από τη Ρόμα στη "Μπάι Αρίνα", ωστόσο για μια ακόμη φορά ισοφάρισε σε... νεκρό χρόνο (90'+7') και παρέμεινε για 49ο ματς αήττητη φτάνοντας στον τελικό του Δουβλίνου όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation