πριν από  26 ημέρες 10 ώρες

Flash.gr

Ένα επικό σκηνικό έλαβε μέρος στο MLS και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα των Φιλαδέλφεια Γιούνιον απέναντι στους Νιου Γιορκ Σίτι τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/05). Με το παιχνίδι να "παίζεται", ένα ρακούν βρήκε με κάποιον τρόπο είσοδο προς το γήπεδο και αποφάσισε να κάνει μία... βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση και οι άνθρωποι του γηπέδου...

πριν από  26 ημέρες 13 ώρες

Protothema.gr

Ο "Ρακίνιο" κέρδισε το ίντερνετ 16.05.2024, 12:21 Προσωρινή διακοπή, διάρκειας πέντε λεπτών, προκάλεσε η εισβολή ενός ρακούν στο Φιλαδέλφεια Ούνιον - Νιου Γιορκ Σίτι στο MLS. Αν και το μικρό θηλαστικό δεν ανέπτυξε ποτέ ιδιαίτερη ταχύτητα, κατάφερε να ξεφύγει από τους ανθρώπους ασφαλείας, ένας εκ των οποίων το εγκλώβισε με έναν κουβά μετά από το μίνι κηνυγητό.

πριν από  26 ημέρες 15 ώρες

Sport24.gr

Ένα ρακούν εισέβαλε κατά τη διάρκεια του αγώνα Φιλαδέλφεια - Νιου Γιορκ Σίτι στο MLS, διέκοψε τον αγώνα και για περίπου 2 λεπτά το κυνηγούσαν για να το απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο. Η αναμέτρηση της Φιλαδέλφεια με τη Νιου Γιορκ Σίτι για τη 13η αγωνιστική του MLS αναγκάστηκε να διακοπεί για λίγο, καθώς ένα ρακούν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο 21ο λεπτό.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation