Ελαφριοί κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο
Αρωματικοί, ελαφροί και χωρίς τηγάνισμα, ταιριάζουν τέλεια ως ορεκτικό, συνοδευτικό πιάτο ή ακόμα και ως κύριο σερβιρισμένοι με μια σαλάτα. Υλικά: 1 κιλό κολοκύθια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ ματσάκι άνηθο ½ ματσάκι μαϊντανό ½ ματσάκι δυόσμο 2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη Αλάτι & πιπέρι 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Προαιρετικά: Καλαμποκάλευρο ή τριμμένη φρυγανιά για πανάρισμα Εκτέλεση: Πλύνε καλά τα κολοκύθια και τρίψε τα στον χοντρό τρίφτη. Μετά, βάλε τα σε σουρωτήρι, ρίξε λίγο αλάτι, ανακάτεψε και άφησέ τα να σταθούν για περίπου 10 λεπτά ώστε να αποβάλουν τα υγρά τους. Πίεσε καλά τα κολοκύθια με τα χέρια σου ή με μια καθαρή πετσέτα για να φύγουν όσο περισσότερα υγρά γίνεται. Βάλε τα σε ένα μεγάλο μπολ και πρόσθεσε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, τα αυγά, τη φέτα, αλάτι και πιπέρι. Ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε σταδιακά το αλεύρι και ανακάτεψε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(74)
- Αστυνομικά(91)
- Εκπαίδευση(152)
- Εργασία(86)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(371)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(431)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.