Γαρίδες σαγανάκι με φέτα: Η απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή
Μια συνταγή που αποτυπώνει την αίσθηση απο γραφικά νησιά, καταγάλανα νερά και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. Υλικά: 500 γρ. γαρίδες ½ ματσάκι μάραθο 10 φύλλα βασιλικού 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πράσινες πιπεριές κέρατο 2 σκελίδες σκόρδο 3 φρέσκα κρεμμύδια 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1 κουταλάκι μπούκοβο πικάντικο 150 γρ. φέτα 80 ml ούζο Αλάτι και πιπέρι Το μυστικό της επιτυχίας Οι γαρίδες προστίθενται στο τέλος της μαγειρικής διαδικασίας, αφού ετοιμαστεί η σάλτσα, και μαγειρεύονται μόλις για δύο λεπτά, ώστε να διατηρήσουν την τρυφερότητά τους και να μην σκληρύνουν. Εκτέλεση: Σε ένα καυτό τηγάνι προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε κομμάτια μαζί με το μπούκοβο και την καπνιστή πάπρικα, αναδεικνύοντας τις πικάντικες νότες του πιάτου. Έπειτα, βάζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές Φλωρίνης και το σκόρδο, ανακατεύοντας καλά για να δημιουργηθεί η βάση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(68)
- Αστυνομικά(67)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(429)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.