πριν από  10 ημέρες 17 ώρες

Patrasevents.gr

Δύο μικρά αγριογούρουνα "έπιασε" η κάμερα του Nafpaktianews.gr να κάνουν βόλτες ανάμεσα σε αυτοκίνητα. Τα περιστατικά αυτά είναι πλέον συχνά καθώς ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί στην περιοχή. Δείτε το βίντεο:

πριν από  10 ημέρες 18 ώρες

Alphafreepress.gr

Ένα ιδιαίτερο θέαμα κατέγραψε κάμερα σε χωριό της Ναυπακτίας το βράδυ της Τετάρτης, με δύο μικρά αγριογούρουνα να κάνουν βόλτα στο δρόμο. Πάτρα: Στα Βραχναίικα το πρώτο αδειοδοτημένο κοιμητήριο μικρών ζώωνΈνα ζαρκάδι κάνει βόλτες στους δρόμους του Καρπενησίου! Σύμφωνα με το βίντεο του Nafpaktianews, τα δύο ζωάκια κυκλοφορούσαν ανενόχλητα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και...

πριν από  10 ημέρες 19 ώρες

Iefimerida.gr

Ένα ιδιαίτερο θέαμα κατέγραψε κάμερα σε χωριό της Ναυπακτίας το βράδυ της Τετάρτης, με δύο μικρά αγριογούρουνα να κάνουν βόλτα στο δρόμο. Σύμφωνα με το βίντεο του Nafpaktianews, τα δύο ζωάκια κυκλοφορούσαν ανενόχλητα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και έπαιζαν με χορτάρια σε παρακείμενα σύρματα. Πάντως οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής έχουν αρχίσει να παρατηρούν ολοένα...

πριν από  10 ημέρες 19 ώρες

Τα περιστατικά είναι συχνά καθώς ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί. Δύο μικρά αγριογούρουνα "έπιασε" η κάμερα του Nafpaktianews.gr να κάνουν βόλτες ανάμεσα σε αυτοκίνητα. Τα περιστατικά είναι συχνά καθώς ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί.

πριν από  10 ημέρες 21 ώρες

Pentapostagma.gr

Ο φακός του Nafpaktianews.gr, απαθανάτισε δύο μικρά αγριογούρουνα να κάνουν βόλτες ανάμεσα σε αυτοκίνητα. Τα περιστατικά είναι συχνά καθώς ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κοινωνία
Palo presentation