Πανεύκολη συνταγή για κεμπάπ γιαουρτλού
Street food... αλλιώς: Γιαουρτλού κεμπάπ από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο με άρωμα Ανατολής Μπορεί να αγαπάμε τα παραδοσιακά φαγητά της μαμάς και τις υγιεινές σαλάτες, αλλά υπάρχουν μέρες που λαχταράμε κάτι πιο πικάντικο, χορταστικό και... του δρόμου. Κάπως έτσι, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής Buongiorno μαζί με τη Φαίη Σκορδά ένα γευστικό γιαουρτλού κεμπάπ, που συνδυάζει την αίσθηση του street food με την ποιότητα του σπιτικού φαγητού.Τι διαφορετικό έχει αυτή η συνταγή; Η διαφορά σε σχέση με την παραδοσιακή συνταγή είναι ότι το γιαούρτι και η σάλτσα ντομάτας προστίθενται στο τέλος, κρύα, πάνω από το ζεστό, καλοψημένο κεμπάπ. Αυτός ο θερμοκρασιακός "αντίλογος" δημιουργεί μια έντονη γευστική εμπειρία, ενώ διατηρεί τα αρώματα των υλικών ζωντανά.Υλικά για το κεμπάπ 700 γρ. αρνίσιο κιμά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 πιπεριά Φλωρίνης (ψιλοκομμένη) 1 κ.σ. τσιμένι (σκόνη) 1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο) 1 κ.σ. γλυκιά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(0)
- Άμυνα(0)
- Αστυνομικά(0)
- Εκπαίδευση(0)
- Εργασία(0)
- Θρησκεία(0)
- Κοινωνία(0)
- Νομικά(0)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.