Ποια είναι τα φρούτα με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα
Παρόλο που τα φυσικά σάκχαρα τους συνοδεύονται από θρεπτικά οφέλη, σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος ή να περιορίσουν την κατανάλωση υδατανθράκων, η επιλογή φρούτων με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη. 10 φρούτα που ξεχωρίζουν για την περιορισμένη ποσότητα σακχάρων που περιέχουν: Αβοκάντο: Σχεδόν μηδενικά σάκχαρα (0,2γρ/100γρ), πλούσιο σε καλά λιπαρά και φυτικές ίνες. Φράουλες: Γλυκές αλλά με μόλις 4,9γρ/100γρ, γεμάτες βιταμίνη C. Σμέουρα (Raspberries): Με 4,4γρ/100γρ και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Βατόμουρα (Blackberries): 4,9γρ/100γρ, ιδανικά για smoothie ή γιαούρτι. Ακτινίδιο: 6,2γρ/100γρ, εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και βοηθητικό για την πέψη. Καρπούζι: 6γρ/100γρ, δροσιστικό και ενυδατικό, με υψηλό όμως γλυκαιμικό δείκτη. Πεπόνι: 7,9γρ/100γρ, γλυκό και απολαυστικό σε μικρές ποσότητες. Γκρέιπφρουτ: 7γρ/100γρ, πλούσιο σε βιταμίνη C και με ιδιότητες που ενισχύουν τον μεταβολισμό.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(34)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(255)
- Εργασία(39)
- Θρησκεία(15)
- Κοινωνία(660)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(5)
- Πολιτική(637)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.