πριν από  2 ημέρες 1 ώρα

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πόσες φορές δεν γεμίσατε τον πάγκο με πιτσιλιές, δεν βαφτήκατε κόκκινοι ή δεν διαλύσατε το φρούτο στην προσπάθειά σας να το καθαρίσετε; Το κόλπο της κατάψυξης Αρχικά, πλένετε καλά τα κεράσια ή τα βύσσινα και αφαιρείτε τα κοτσάνια τους. Έπειτα, τα στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι ώστε να φύγουν τα περιττά υγρά. Το επόμενο βήμα είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα δοχείο με καπάκι και να τα αφήσετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον τρεις ώρες. Μόλις παγώσουν, τα βγάζετε και είτε τα χρησιμοποιείτε αμέσως, είτε τα αφήνετε λίγα λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου για να ξεχωρίσουν πιο εύκολα μεταξύ τους. Σε αυτό το στάδιο, τα φρούτα είναι έτοιμα για καθάρισμα: τα κουκούτσια αφαιρούνται εύκολα, χωρίς να σκιστεί η σάρκα του φρούτου και χωρίς να λερωθείτε. Το κατάλληλο εργαλείο Αν έχετε στη διάθεσή σας έναν αποπυρηνωτή (ειδικό εργαλείο για κουκούτσια), η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο απλή. Θα τον βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη κουζίνας ή ακόμη και στα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation