πριν από  15 ημέρες 23 ώρες

(Πηγή: www.zappit.gr) Home / Ψυχαγωγία / Σπύρος Χατζηαγγελάκης: "Δεν είναι συντηρητική η κοινωνία, τα ΜΜΕ έχουν γίνει συντηρητικά" Σπύρος Χατζηαγγελάκης: "Δεν είναι συντηρητική η κοινωνία, τα ΜΜΕ έχουν γίνει συντηρητικά" Κυριακή, 28.4.2024, 23:23 Zappit@ZAPPIT_ "Ο τρόπος που σχολιάζονται τα γεγονότα είναι μόνο και μόνο για να αναπαραχθούνε εσωτηλεοπτικά" δήλωσε ο...

πριν από  16 ημέρες 1 ώρα

Zappit.gr

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έδωσε συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Κυριάκο Θεοδοσίου και μίλησε για τη νέα παράσταση που θα ανεβάσει με την ομάδα του, για το ρόλο του στη σειρά "Ο πρώτος από εμάς" και για τις αγωνίες του στα 40, ενώ επίσης, απαντά αν η κοινωνία είναι συντηρητική ή τα ΜΜΕ είναι συντηρητικά. "Τώρα κοντά στα 40 που είμαι υπάρχει το ώριμο...

πριν από  16 ημέρες 3 ώρες

Συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και τον δημοσιογράφο, Κυριάκο Θεοδωσίου παραχώρησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αγωνίες του, αλλά και για τις τολμηρές σκηνές στην σειρά που πρωταγωνιστεί, "Ο πρώτος από εμάς". ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "Τώρα κοντά στα 40 που είμαι υπάρχει το ώριμο, υπάρχει και η ανάγκη επιστροφής στο παρελθόν.

πριν από  16 ημέρες 5 ώρες

Cretalive.gr

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλά στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" για τη νέα παράσταση που θα ανεβάσει με την ομάδα του, για το ρόλο του στη σειρά "Ο πρώτος από εμάς" και για τις αγωνίες του στα 40, ενώ επίσης, απαντά αν η κοινωνία είναι συντηρητική ή τα ΜΜΕ είναι συντηρητικά.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κοινωνία
Palo presentation