πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η καρδιολόγος Δρ. Lauren Baldwin επισημαίνει ότι ακόμα και η περιστασιακή κατανάλωση ορισμένων τροφών μπορεί να βλάψει το καρδιαγγειακό μας σύστημα. 1. Επεξεργασμένα σνακ, όπως τα πατατάκια Τα επεξεργασμένα σνακ αποτελούν την πρώτη κατηγορία που πρέπει να περιορίσουμε, καθώς προσφέρουν κενές θερμίδες χωρίς ουσιαστικά θρεπτικά στοιχεία. Παρότι είναι θερμιδικά πλούσια, στερούνται βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, στοιχεία απαραίτητα για την υγεία της καρδιάς. Η συχνή κατανάλωση αυτών των τροφίμων σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακών νοσημάτων. 2. Fast food με τρανς λιπαρά Τα γρήγορα γεύματα, αν και δημοφιλή και γευστικά ελκυστικά, συχνά περιέχουν τρανς λιπαρά που ανεβάζουν τη "κακή" χοληστερόλη LDL. Η Δρ. Baldwin σημειώνει ότι πολλά εστιατόρια συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά τα επιβλαβή λιπαρά, κάνοντας το fast food επιζήμιο για την καρδιακή υγεία. 3. Κόκκινο κρέας με κορεσμένα λιπαρά Βόειο και χοιρινό κρέας περιέχουν μεγάλες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation