Τέσσερα δημοφιλή τρόφιμα που επηρεάζουν αρνητικά την καρδιά μας
Η καρδιολόγος Δρ. Lauren Baldwin επισημαίνει ότι ακόμα και η περιστασιακή κατανάλωση ορισμένων τροφών μπορεί να βλάψει το καρδιαγγειακό μας σύστημα. 1. Επεξεργασμένα σνακ, όπως τα πατατάκια Τα επεξεργασμένα σνακ αποτελούν την πρώτη κατηγορία που πρέπει να περιορίσουμε, καθώς προσφέρουν κενές θερμίδες χωρίς ουσιαστικά θρεπτικά στοιχεία. Παρότι είναι θερμιδικά πλούσια, στερούνται βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, στοιχεία απαραίτητα για την υγεία της καρδιάς. Η συχνή κατανάλωση αυτών των τροφίμων σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακών νοσημάτων. 2. Fast food με τρανς λιπαρά Τα γρήγορα γεύματα, αν και δημοφιλή και γευστικά ελκυστικά, συχνά περιέχουν τρανς λιπαρά που ανεβάζουν τη "κακή" χοληστερόλη LDL. Η Δρ. Baldwin σημειώνει ότι πολλά εστιατόρια συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά τα επιβλαβή λιπαρά, κάνοντας το fast food επιζήμιο για την καρδιακή υγεία. 3. Κόκκινο κρέας με κορεσμένα λιπαρά Βόειο και χοιρινό κρέας περιέχουν μεγάλες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(68)
- Αστυνομικά(67)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(429)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.