Βαλσάμικο ξίδι: Πέρα από τη γεύση, μια "σούπερ τροφή" με οφέλη και παγίδες
Βαλσάμικο ξύδι: Πόσο υγιεινό είναι; Το βαλσάμικο ξίδι δεν είναι απλώς μια δημοφιλής προσθήκη στις σαλάτες ή ένα gourmet συστατικό για πιο σύνθετες συνταγές. Πίσω από τη χαρακτηριστική του γεύση και το πλούσιο άρωμά του, κρύβεται μια σημαντική διατροφική αξία που το καθιστά σύμμαχο της υγείας, αρκεί να καταναλώνεται με μέτρο.Μια κουταλιά γεμάτη οφέλη Το βαλσάμικο είναι χαμηλό σε θερμίδες (μόλις 14 ανά κουταλιά της σούπας), χωρίς λιπαρά ή χοληστερόλη, αλλά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κυρίως πολυφαινόλες. Αυτές οι ενώσεις προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε χρόνιες παθήσεις. Επιπλέον, περιέχει μικρές αλλά ωφέλιμες ποσότητες καλίου, ασβεστίου και μαγγανίου, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία του νευρικού και καρδιαγγειακού συστήματος.Υγεία από το... πιάτο σας Σύμφωνα με τη διαιτολόγο Erin Palinski, τα συστατικά του βαλσάμικου έχουν αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(9)
- Άμυνα(28)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(75)
- Εργασία(48)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(238)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(250)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.