πριν από  7 ώρες 44 λεπτά

Naftemporiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ανεξάρτητα από την ανοχή μας στα μπαχαρικά όλοι έχουμε υποστεί τις συνέπειες της κατανάλωσης ενός φαγητού υπερβολικά καυτερού. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει τον τρόπο με οποίο θα μπορούμε να γευόμαστε το τσίλι χωρίς να προκαλείται... πυρκαγιά στο στόμα, τον λαιμό και το στομάχι μας. Ερευνητική ομάδα με δημοσίευση της στην επιθεώρηση "Journal of Agricultural and Food Chemistry " αναφέρει ότι εντόπισε τρεις ενώσεις που μειώνουν το επίπεδο καυστικότητας της πιπεριάς τσίλι και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός οικιακού συστατικού "αντι-μπαχαρικών". "Η ανακάλυψη φυσικών ενώσεων που μειώνουν την πικάντικη επίγευση παρουσιάζει υποσχόμενες ευκαιρίες τόσο για τη βιομηχανία τροφίμων όσο και για τη φαρμακευτική βιομηχανία" λέει ο Ντέβιν Πίτερσον, του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο, εκ των επικεφαλής της μελέτης. Μερικές πιπεριές τσίλι δεν είναι τόσο πικάντικες όσο θα περίμενε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τεχνολογία
    Palo presentation