πριν από  1 Μήνα 15 ημέρες  ·    

Larissanet.gr

Ένα από τα πιο συχνά "φαινόμενα" που συμβαίνουν στην κουζίνα μας είναι το "φαγητό που περίσσεψε". Συνήθως, βέβαια, αυτό που κάνουμε είναι να το φυλάμε σε ένα τάπερ στο ψυγείο... Έτσι έχουμε έτοιμο ένα έτοιμο γεύμα που μπορούμε να το πάρουμε την επόμενη μέρα στη δουλειά, είτε μπορούμε να το αφήσουμε στο ψυγείο για μερικές μέρες και να το καταναλώσουμε κάποια άλλη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Θεσσαλία
Palo presentation