πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Newsbomb

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Ειρήνη Καλουντζόγλου κατάφερε να παντρέψει όλες τις μεγάλες της αγάπες σε μία και να ανοίξει νέους γαστριμαργικούς και πολιτισμικούς δρόμους. Η 25χρονη "sushi chef" με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και την Καβάλα χτίζει γέφυρες γαστρονομίες με τη "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου". Η αλλιώς "Ελλάδα-Ιαπωνία, μια σαρδέλα (σούσι) δρόμος"... Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Νατάσα Παυλοπούλου3 Ιουνίου 2025 · 16:41 Η Ειρήνη Καλουντζόγλου γεφυρώνει Ελλάδα και Ιαπωνία ΚΟΣΜΟΣ 8' URL COPIED Απέναντί μου έχω μια χαμογελαστή 25χρονη, που έχει "ανεβάσει" στα social media την καρικατούρα της μπροστά σε ένα πλατό με σούσι και την συνοδεύει με το σύνθημα "making sushi in a fan way", δηλαδή...φτιάχνοντας σούσι με διασκεδαστικό τρόπο. H Eιρήνη Καλουντζόγλου μιλάει με πάθος για τη δουλειά της ως "sushi chef" και αναρωτιέμαι πως προέκυψε. "Κατάγομαι από τη Μυτιλήνη. Το νησί με συνοδεύει με τα αρώματά του, με την ανοιχτωσιά της θάλασσας, την αυθεντικότητα...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation