Ελλάδα - Ιαπωνία ένα... σούσι δρόμος: Η 25χρονη Μυτιληνιά "sushi chef" που... παντρεύει κουζίνες
Η Ειρήνη Καλουντζόγλου κατάφερε να παντρέψει όλες τις μεγάλες της αγάπες σε μία και να ανοίξει νέους γαστριμαργικούς και πολιτισμικούς δρόμους. Η 25χρονη "sushi chef" με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και την Καβάλα χτίζει γέφυρες γαστρονομίες με τη "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου". Η αλλιώς "Ελλάδα-Ιαπωνία, μια σαρδέλα (σούσι) δρόμος"... Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Νατάσα Παυλοπούλου3 Ιουνίου 2025 · 16:41 Η Ειρήνη Καλουντζόγλου γεφυρώνει Ελλάδα και Ιαπωνία ΚΟΣΜΟΣ 8' URL COPIED Απέναντί μου έχω μια χαμογελαστή 25χρονη, που έχει "ανεβάσει" στα social media την καρικατούρα της μπροστά σε ένα πλατό με σούσι και την συνοδεύει με το σύνθημα "making sushi in a fan way", δηλαδή...φτιάχνοντας σούσι με διασκεδαστικό τρόπο. H Eιρήνη Καλουντζόγλου μιλάει με πάθος για τη δουλειά της ως "sushi chef" και αναρωτιέμαι πως προέκυψε. "Κατάγομαι από τη Μυτιλήνη. Το νησί με συνοδεύει με τα αρώματά του, με την ανοιχτωσιά της θάλασσας, την αυθεντικότητα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Κόσμος
- Αμερική(0)
- Αφρική(0)
- Βόρεια Αμερική(0)
- Ευρώπη(51)
- Κύπρος(358)
- Μέση Ανατολή(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.