Ο τρόπος προετοιμασίας των τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πνιγμού. Για παράδειγμα, ορισμένα τρόφιμα που σερβίρονται ωμά, ολόκληρα ή σε συγκεκριμένα σχήματα ή μεγέθη μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό. Το κόψιμο των τροφίμων σε μικρότερα κομμάτια και η πολτοποίηση τους μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του πνιγμού.Τρόποι για να βοηθήσετε στην πρόληψη του πνιγμού του...
Ο Αρκάς στο σκίτσο μας παρουσιάζει η μια κατσαρόλα που βράζει και όπως φαίνεται το καπάκι "ξεχυλίζει". Όσο για το σχόλιο: "Δώσε! Αντέχουμε".Το σημερινό σκίτσοΠαγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη των Πνιγμών Η 25η Ιουλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη των Πνιγμών (World Drowning Prevention Day) με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, που ελήφθη τον...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.