πριν από  4 ώρες 32 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ελένη Αρμένη 13.05.2025 • 10:29 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Κάνουμε τη σάρτσα με κομιντόρα ώρουμα και κανονίζουμε να ρίξουμε τα αυγά όταν η σάρτσα είναι σχεδόν έτοιμη να στύψει", συμβούλευε την Ελένη Αρμένη μία από τις παλιές αγρότισσες που έφτιαχναν κυρίως τα καλοκαίρια αυτό το φαί. "Οι δικές μου γεύσεις συνδέονται, όπως και στον καθένα μας, με αγαπημένα πρόσωπα και μνήμες που διαμόρφωσαν ένα μεγάλο μέρος του εαυτού μου και είναι παρόντα στο καθημερινό μου τραπέζι", εξηγεί η Ελένη. "Συνεχίζουν έτσι να ζουν και να διανύουν το ταξίδι τους στον χρόνο. Τα αυγά με σάρτσα είναι η γεύση που ανακαλεί τη μνήμη του καλοκαιριού των παιδικών μου χρόνων, τη μνήμη της γιαγιάς που μας τα σερβίριζε κάτω από την περγουλιά, η αίσθηση της ανεμελιάς, του πρόχειρου αλλά αγαπημένου φαγητού". 20' προετοιμασία 30' μαγείρεμα Σύνολο: 50'Υλικά Μερίδες: 3 6 αυγά 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε πολύ μικρούς κύβους 1/2 κουτ. γλυκού κόκκινο πιπέρι γλυκό 1/2 κουτ. γλυκού...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation