Αυγά με σάρτσα από την Κέρκυρα
Ελένη Αρμένη 13.05.2025 • 10:29 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Κάνουμε τη σάρτσα με κομιντόρα ώρουμα και κανονίζουμε να ρίξουμε τα αυγά όταν η σάρτσα είναι σχεδόν έτοιμη να στύψει", συμβούλευε την Ελένη Αρμένη μία από τις παλιές αγρότισσες που έφτιαχναν κυρίως τα καλοκαίρια αυτό το φαί. "Οι δικές μου γεύσεις συνδέονται, όπως και στον καθένα μας, με αγαπημένα πρόσωπα και μνήμες που διαμόρφωσαν ένα μεγάλο μέρος του εαυτού μου και είναι παρόντα στο καθημερινό μου τραπέζι", εξηγεί η Ελένη. "Συνεχίζουν έτσι να ζουν και να διανύουν το ταξίδι τους στον χρόνο. Τα αυγά με σάρτσα είναι η γεύση που ανακαλεί τη μνήμη του καλοκαιριού των παιδικών μου χρόνων, τη μνήμη της γιαγιάς που μας τα σερβίριζε κάτω από την περγουλιά, η αίσθηση της ανεμελιάς, του πρόχειρου αλλά αγαπημένου φαγητού". 20' προετοιμασία 30' μαγείρεμα Σύνολο: 50'Υλικά Μερίδες: 3 6 αυγά 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε πολύ μικρούς κύβους 1/2 κουτ. γλυκού κόκκινο πιπέρι γλυκό 1/2 κουτ. γλυκού...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(649)
- politismos(53)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(51)
- Κινηματογράφος(77)
- Μουσική(36)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(20)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.