Γιατί να ραντίσεις τις πατάτες με ξίδι πριν τις τηγανίσεις;
Με λίγο ξίδι, μερικές πατάτες και ένα μικρό κόλπο στην κουζίνα, μπορείς να βελτιώσεις την υφή, τη γεύση και το ψήσιμο του πιο αγαπημένου φαγητού: της τηγανητής πατάτας. Το ξίδι χρησιμοποιείται στην κουζίνα με άπειρους τρόπους και όχι μόνο στις σαλάτες. Μπορεί να δώσει γεύση, να βοηθήσει στο φούσκωμα ζυμών, να μαρινάρει το κρέας, αλλά και να απολυμάνει. Και κάπου εδώ μπαίνει και ο ρόλος του στις πατάτες τηγανητές.Τι κερδίζεις όταν βάλεις ξίδι στις πατάτες Η τεχνική αυτή, αν και παλιά, είναι ελάχιστα γνωστή. Στόχος της είναι να κάνεις τις πατάτες πιο τραγανές εξωτερικά και πιο μαλακές στο εσωτερικό. Το ξίδι μειώνει το άμυλο που έχουν οι πατάτες και έτσι δεν βγαίνουν "γλιτσιασμένες" ή άνοστες. 01 03 Επιπλέον, το ξίδι:Απομακρύνει λίπη.Εξουδετερώνει δυσάρεστες μυρωδιές.Καταπολεμά βακτήρια.Βελτιώνει την υφή του φαγητού.Ο σωστός τρόπος Χρησιμοποίησε πάντα ξίδι τροφίμων (π.χ. μηλόξιδο ή λευκό ξίδι) και ποτέ καθαριστικό ξίδι. Το δεύτερο δεν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(645)
- politismos(40)
- Βιβλία(9)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(32)
- Κινηματογράφος(31)
- Μουσική(34)
- Παράξενα(39)
- Τέχνη(77)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.