πριν από  7 ώρες 31 λεπτά

Queen.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με λίγο ξίδι, μερικές πατάτες και ένα μικρό κόλπο στην κουζίνα, μπορείς να βελτιώσεις την υφή, τη γεύση και το ψήσιμο του πιο αγαπημένου φαγητού: της τηγανητής πατάτας. Το ξίδι χρησιμοποιείται στην κουζίνα με άπειρους τρόπους και όχι μόνο στις σαλάτες. Μπορεί να δώσει γεύση, να βοηθήσει στο φούσκωμα ζυμών, να μαρινάρει το κρέας, αλλά και να απολυμάνει. Και κάπου εδώ μπαίνει και ο ρόλος του στις πατάτες τηγανητές.Τι κερδίζεις όταν βάλεις ξίδι στις πατάτες Η τεχνική αυτή, αν και παλιά, είναι ελάχιστα γνωστή. Στόχος της είναι να κάνεις τις πατάτες πιο τραγανές εξωτερικά και πιο μαλακές στο εσωτερικό. Το ξίδι μειώνει το άμυλο που έχουν οι πατάτες και έτσι δεν βγαίνουν "γλιτσιασμένες" ή άνοστες. 01 03 Επιπλέον, το ξίδι:Απομακρύνει λίπη.Εξουδετερώνει δυσάρεστες μυρωδιές.Καταπολεμά βακτήρια.Βελτιώνει την υφή του φαγητού.Ο σωστός τρόπος Χρησιμοποίησε πάντα ξίδι τροφίμων (π.χ. μηλόξιδο ή λευκό ξίδι) και ποτέ καθαριστικό ξίδι. Το δεύτερο δεν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation