πριν από  6 ώρες 14 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Συνοδεύουμε αυτό το υπέροχο ραγού με ζυμαρικά, κατά προτίμηση ριγκατόνι, πένες ή paccheri (σωληνωτά, σαν τεράστιο κοφτό μακαρονάκι) και πασπαλίζουμε με ένα ωραίο, παλαιωμένο κρητικό ανθότυρο. 40' προετοιμασία 2 ώρες και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 3 ώρες και 10' Υλικά Μερίδες: 4-5 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα, σε κύβους 4 εκ. 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο 100 γρ. καρότο, ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο 1 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ξερό, καλά κοπανισμένο 3 φύλλα δάφνης 1/2 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 200 ml κόκκινο ξηρό κρασί 1 κιλό ώριμες ντομάτες, τριμμένες 70 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Για να ετοιμάσουμε το μοσχαράκι ραγού σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 6-8 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation