Μοσχαράκι ραγού
Συνοδεύουμε αυτό το υπέροχο ραγού με ζυμαρικά, κατά προτίμηση ριγκατόνι, πένες ή paccheri (σωληνωτά, σαν τεράστιο κοφτό μακαρονάκι) και πασπαλίζουμε με ένα ωραίο, παλαιωμένο κρητικό ανθότυρο. 40' προετοιμασία 2 ώρες και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 3 ώρες και 10' Υλικά Μερίδες: 4-5 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα, σε κύβους 4 εκ. 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο 100 γρ. καρότο, ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο 1 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ξερό, καλά κοπανισμένο 3 φύλλα δάφνης 1/2 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 200 ml κόκκινο ξηρό κρασί 1 κιλό ώριμες ντομάτες, τριμμένες 70 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Για να ετοιμάσουμε το μοσχαράκι ραγού σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 6-8 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(813)
- politismos(80)
- Βιβλία(56)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(77)
- Τέχνη(129)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.