Porchetta και spaghetti all' assassina: Η oυσία της Ιταλίας στο "Sole Giaguaro"
Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από την πρώτη επίσκεψη στο Sole Giaguaro - τότε, πριν δυόμισι χρόνια, εν αναμονή του επίσημου ανοίγματός του στην Αθήνα, παρέα με τον Τάσο Μητσελή - μοιάζει πολύτιμος για τον σεφ Τζιοβάνι Σκαράτζι (Giovanni Scaraggi). Έκτοτε, οι επισκέψεις μου στο εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας ήταν κυρίως στο πλαίσιο των "Sole Giaguaro & friends" events, βραδιών όπου ο Σκαράτζι φιλοξενεί διακεκριμένους Ιταλούς φίλους και συναδέλφους του. Αν και τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν επιτρέπουν την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων για την καθημερινή ροή ενός εστιατορίου, η γεύση των πιάτων του Σκαράτζι στις δοκιμές αυτές ήταν αρκετή για να νιώσω πως, μαγειρικά, "έχει κυλήσει πολύ νερό στ' αυλάκι του". Η οριστική εγκατάστασή του στην Αθήνα, μετά το κλείσιμο του πρώτου Sole Giaguaro στη Λαχανιά της νότιας Ρόδου, υπήρξε η κίνηση-κλειδί. Εδώ, έχοντας πλέον αποτινάξει και τα όποια "σουσούμια" κουβαλάει κανείς αναπόφευκτα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(604)
- politismos(58)
- Βιβλία(35)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(50)
- Κινηματογράφος(38)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(62)
- Τέχνη(35)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.