πριν από  6 ώρες 52 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από την πρώτη επίσκεψη στο Sole Giaguaro - τότε, πριν δυόμισι χρόνια, εν αναμονή του επίσημου ανοίγματός του στην Αθήνα, παρέα με τον Τάσο Μητσελή - μοιάζει πολύτιμος για τον σεφ Τζιοβάνι Σκαράτζι (Giovanni Scaraggi). Έκτοτε, οι επισκέψεις μου στο εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας ήταν κυρίως στο πλαίσιο των "Sole Giaguaro & friends" events, βραδιών όπου ο Σκαράτζι φιλοξενεί διακεκριμένους Ιταλούς φίλους και συναδέλφους του. Αν και τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν επιτρέπουν την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων για την καθημερινή ροή ενός εστιατορίου, η γεύση των πιάτων του Σκαράτζι στις δοκιμές αυτές ήταν αρκετή για να νιώσω πως, μαγειρικά, "έχει κυλήσει πολύ νερό στ' αυλάκι του". Η οριστική εγκατάστασή του στην Αθήνα, μετά το κλείσιμο του πρώτου Sole Giaguaro στη Λαχανιά της νότιας Ρόδου, υπήρξε η κίνηση-κλειδί. Εδώ, έχοντας πλέον αποτινάξει και τα όποια "σουσούμια" κουβαλάει κανείς αναπόφευκτα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation