πριν από  1 Μήνα 0 ημέρα

Thestival.gr

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Πτολεμαίδας. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας που εργαζόταν σε νεόδμητη οικοδομή έπεσε από σκαλωσιά δευτέρου ορόφου. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία, ηλικίας 39 ετών, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του. Εργατικό ατύχημα Πτολεμαίδα...

πριν από  1 Μήνα 0 ημέρα

Tvxs.gr

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Πτολεμαίδας το μεσημέρι της Παρασκευής, με θύμα 39χρονο άνδρα που εργαζόταν σε οικοδομή και έπεσε από σκαλωσιά, επί της οδού Νοσοκομείου στο κέντρο της πόλης. Ads Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον τραυματία στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του. * κάνοντας εγγραφή στο newsletter...

πριν από  1 Μήνα 0 ημέρα

In.gr

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Πτολεμαίδας λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, με θύμα έναν 39χρονο άνδρα. Οι διασώστες μετέφεραν τον τραυματισμένο 39χρονο, που διατηρούσε τις αισθήσεις του, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας που εργαζόταν σε νεόδμητη οικοδομή έπεσε από σκαλωσιά του δευτέρου ορόφου.

πριν από  1 Μήνα 0 ημέρα

Voria.gr

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πτολεμαίδα. Συγκεκριμένα, ένας 40χρονος έπεσε στο πεζοδρόμιο από σκαλωσιά στον πρώτο όροφο λίγο μετά τις 12:30. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άνδρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Μποδοσάκειο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Πολιτισμός
Palo presentation