πριν από  1 Μήνα 7 ημέρες

Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασειSupport Hellasbook.grΔιαφημίσεις Σήμερα μεσημέρι Κυριακής έλαβε χώρα στην Πεντέλη ένα ατύχημα με θύμα αναρριχητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναρριχητής έπεσε από ύψος 20 μέτρων, στην πίσω πλευρά της Πεντέλης, στον Διόνυσο, κοντά στο Μουσείο Λατομικής Τέχνης. pentapostagma.gr Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε...

πριν από  1 Μήνα 7 ημέρες

Vradini.gr

Ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (7.4.2024) στην Πεντέλη με αναρριχητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναρριχητής έπεσε από ύψος 20 μέτρων, στην πίσω πλευρά της Πεντέλης, στον Διόνυσο, κοντά στο Μουσείο Λατομικής Τέχνης. Ο αναρριχητής έχει τραυματιστεί και αναμένεται το ΕΚΑΒ για να τον...

πριν από  1 Μήνα 7 ημέρες

Iefimerida.gr

Ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πεντέλη με αναρριχητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναρριχητής έπεσε από ύψος 20 μέτρων, στην πίσω πλευρά της Πεντέλης, στον Διόνυσο, κοντά στο Μουσείο Λατομικής Τέχνης. Ο αναρριχητής έχει τραυματιστεί και αναμένεται το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

πριν από  1 Μήνα 7 ημέρες

Pentapostagma.gr

Σήμερα μεσημέρι Κυριακής έλαβε χώρα στην Πεντέλη ένα ατύχημα με θύμα αναρριχητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναρριχητής έπεσε από ύψος 20 μέτρων, στην πίσω πλευρά της Πεντέλης, στον Διόνυσο, κοντά στο Μουσείο Λατομικής Τέχνης. Ο αναρριχητής έχει τραυματιστεί και αναμένεται το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κοινωνία
Palo presentation